Puki co wlej plyn G12+ i obserwuj czy poziom sie zmienia, czasem plyn paruje, moze nie trzeba juz siac paniki :twisted:
[O1] podświetlenie popielniczki - pytanie.....
Zwiń
X
-
[O1] podświetlenie popielniczki - pytanie.....
mianowicie z racji też że półkę pod radiem mam zajetą przez wyświetlacz od procesora audio, popielniczka służy mi jako nie duży schowek na telefon portfel i inne pierdoły - bo po prostu nie ma gdzie tego nie raz włozyć a z popielniczki i tak nie korzystam. Wpadłem na pomysł aby podświetlić ją pod kolor oświetlenie wnetrza i teraz jaka tam jest żarówka i czy da rade ją kupić np w kolorze zielonym ? czy macie może jakiś inny prosty sposób np z diodami LED itp (mi do glowy nie przyszedł na razie jakiś sensowny pomysł). Mysle że w nocy ładnie by się to komponowało i nie wkurzało tak tym żóltym swiatłem a przy okazji w nocy latwiej byłoby coś znaleźć. jak macie wskazówki pisać
-
-
W1Michał, zarzucam fotkę. Jakość do d... bo robiona fonem. Jak widać diody dają dobre światło bo kolor widoczny nawet za dnia. W nocy cały tunel ładnie świeci na zielono. Stłumić też można bezproblemowo jak kto nie lub tak ostrego światła. Diody są rozpaszające więc wiązka światła nie bije punktowo. Ja mam akurat starą deche ale w zamykanej popielniczce też pewnie można to ładnie podkleić od góry i nie będzie widać. Patent alfee też b. fajny.
Komentarz
-
Komentarz